dimecres, 2 de desembre del 2009

Betlem Bancaixa

Ací vos deixe un enllaç per poder veure el vídeo del Betlem que Bancaixa té aquest Nadal a Elx. És molt gran i conta prou bé el Naixement de Jesús. Espere que vos agrade i que pugau anar amb els pares, mares, iaios, iaies, tios, ties, amics... Està muntat junt a Santa Maria.


13 comentaris:

  1. Gracias Tuli por tu incansable labor como maestra de Reli, es un lujo contar con gente como tú en esto de llevar el evangelio a los más peques.
    Te mando un enlace que tiene muchas cositas de adviento que no están nada mal.
    http://www.reflejosdeluz.net/doc_adv/advientoynavidad.htm

    Un beso

    ResponElimina
  2. Jejeje... se me ha olvidado firmar...
    Soy Elisa!!!

    ResponElimina
  3. Gracias, compañera. Para mí, el lujo es formar parte de este equipo. Gracias también por la web. Seguro que encontraré cosas chulas. Un beso.

    ResponElimina
  4. gracies tuli per agudarnos a posar en la agenda para entrar en el ordinador coses de religio un veso.Javier Soler 3º a

    ResponElimina
  5. tuli soc jaume de 4B MAGRADAMOLT el TEU bloc

    ResponElimina
  6. Javier, Jaume, quina alegria trovar-vos per ací. De res, Javi. És un plaer. Posarem més, veritat? M'encanta que vos agrade. Ara a fer-lo més xulo entre tots. Les vostres participacions l'enriqueixen i m'animen a treballar més.

    ResponElimina
  7. tuli estic desitjant anar al betlem bancaixa que diuen que esta molt xulo a veure si es veritat lo que es rumoreja
    soc laura 6ºB

    ResponElimina
  8. No sé, no sé. Jo l'he vist i la veritat és que és gran, però... nosaltres, ací a Elx en tenim molt grans i xulos, com el de la Glorieta, el de la CAM... Sí, és gran, i sobre tot és com relata la història, iluminant cada escena en el moment adient. Ja vorem el dijous què vos sembla.

    ResponElimina
  9. tinc moltes ganes de anar al betlem perque en religio mai em anat de escursio,que me anrecorde jo,crec que va estar chulo diuen que primer es posen un video no se

    ResponElimina
  10. Hola, Núria, guapa. Ja falta menys. Sí, posen uns vídeos sobre com s'ha fet el Betlem. Crec que està molt chulo. Espere que vos agrade.
    No, mai no em anat en religió d'excursió, perquè de vegades és complicat organitzar el col·le. Però estem veiem que és posible. Sento que al estar vosaltres en sisé ja no podreu fer moltes més -recorda que tindrem una eixida en maig-. Un beset.

    ResponElimina
  11. el betlem es molt xulo i gran el que passa es que no ens vA DONAR MOLT DE TEMPS A VORELO PERO DE LO QUE VAIG VORE EM VA AGRADAR TOT

    ResponElimina
  12. hola tuli soles volia dirte que pases un bon nadal i que te ho pases molt be amb la teua familia


    BON NADAL TULI


    DE LAURA 6ºB

    ResponElimina
  13. Un milió de gràcies, guapísima. Tu també, tresor, amb els teus, la gent que t'estima tant. Disfruta d'aquestos dies tan especials. Un beset.

    ResponElimina